fbpx
Close

Animații Video

Promovează-te eficientMai multe vânzări, mai mult timp liberIdei special concepute pentru tine

Vreau animație

Animații 2D pentru afaceri

Felicitări! Ai făcut primul pas pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor.

Cine suntem?

Suntem o echipă de oameni cu pasiune, experiență și studii în marketing și publicitate, care înțeleg nevoile și problemele afacerii tale și le rezolvă prin animații sau soluții video filmate.

Cum îți ajutăm afacerea?

Animațiile pe care le realizăm sunt instrumente de business proiectate să îți aducă rezultatele pe care le dorești în afacerea ta.

Vrei mai mulți clienți? Vrei să crești rata de conversie pe landing page-uri? Clienții nu îți înțeleg produsul?

Animațiile pe care le dezvoltăm pentru firma ta vor fi proiectate să rezolve astfel de probleme.

Nu trebuie să știi domeniul video!

Nu trebuie să știi dacă vrei o animație simplă, complexă, cu personaje sau nu.

Trebuie doar să ne spui nevoia sau problema ta de business și noi venim cu o soluție de la cap la coadă, proiectată în mod special pentru afacerea ta.

De ce să faci marketing prin animații video acum?

Fără filmări on-location

Animația video este un serviciu complet compatibil cu afacerile care îmbrățișează distanțarea socială.

Ușor de reținut

Animația prezintă o realitate simplificată, creată în jurul mesajului ce trebuie transmis. Nu există elemente ce distrag atenția.

Posibilități infinite

Orice idee poate fi transpusă într-o animație. Indiferent de domeniul din care faci parte. Serios.

Captează și menține atenția

Mesajul ajunge la privitor în mod simultan prin text, ilustrații în mișcare și sunet, acaparând cele mai importante simțuri.

Perfectă pentru Social Media

Platformele sociale încurajează încărcarea de content video, iar utilizatorii sunt întotdeauna mai atrași de conținut video decât de foto sau text.

Ideală pentru Funnels pe Facebook

Poți crea o audiență warm formată din cei care au urmărit, de exemplu, 10 secunde din ad-ul tău video. Acest lucru este imposibil în cazul altor tipuri de ad-uri.

Nu necesită bugete extrem de mari

Costul ajustat în funcție de proiect este, de obicei, mai mic față de anumite tipuri de producție clasică (evită costuri cu echipamente, echipă și locație).

Ușor de modificat

Anumite elemente din animație nu mai sunt actuale? Vrei să faci A/B testing pe diferite tipuri de mesaje? Animația poate fi modificată mult mai rapid și mult mai granular decât un material filmat.

Misiunea noastră?

Cel mai bun mod de a atrage atenția în mediul digital este prin content video. Dacă vrei să te diferențiezi de concurență și să câștigi mai repede popularitate și apreciere în piață, trebuie să urmezi exemplul celor mai mari companii din lume: cât mai mult conținut video calitativ.

Misiunea noastră este să ajutăm afacerile să se promoveze utilizând content video de calitate. Și facem acest lucru de ani de zile, pentru companii de toate dimensiunile.
Iar un tip de video extrem de versatil este cel generat parțial sau total pe calculator. Ceea ce numim animații video.

Vreau animație

BENEFICII PENTRU AFACEREA TA

VALUE

Production value =
Brand value

Când folosești video profesional, clienții vor înțelege că afacerea ta este la un alt nivel față de concurență

agent de vânzări 24/7

Clienții interacționează cu brandul tău fără ca tu să depui vreun efort, la orice oră din zi și din noapte.

Conținutul video este noul tău agent de vânzări.

Câștigi timp și bani

Prin urmărirea conținutului video, clientul înțelege mai bine oferta și specificul afacerii tale.

Echipa de vânzări nu va mai consuma timp explicând aceste lucruri.

Sistem de vânzări

Prin video poți crea un sistem cu ajutorul căruia vei ghida clientul pe tot parcursul interacțiunii sale cu brandul tău.

Întrebări frecvente

Raportat la valoarea pe care o va aduce în afacerea ta, o animație costă puțin.

Animațiile produse de noi sunt unelte de business personalizate, gândite de o echipă de marketeri și specialiști în video, astfel încât să îți aducă rezultatele dorite.

În plus, oferim beneficii unice pe piața din România: gândim proiectul de la zero (de la concept de creație până la finalizarea animației), îți oferim recomandări de utilizare a clipului și îți oferim garanția că proiectul va fi livrat la timp și va fi pe placul tău (vezi Garanția Satisfacției).

Animația video 2D este un serviciu business to business pe care îl construim în funcție de nevoile fiecărui client. Așadar, prețurile diferă de la caz la caz, pentru că nu există două soluții identice.
Majoritatea proiectelor noastre se încadrează în intervalul 1000-2000 euro.

Da, o animație poate fi de mai multe tipuri. De exemplu: explainer video, prezentare de software, infografic animat, reclamă animată, teaser, intro, etc. Acestea sunt doar câteva exemple, iar fiecare tip de animație presupune un alt tip de abordare.

Termenul diferă de la proiect la proiect și este de obicei de 4-6 săptămâni. Dar dacă ai nevoie de o animație mai repede, comunică-ne acest lucru și vom porni motoarele în regim ”overdrive”. 🙂

Suntem 100% siguri că animația rezultată îți va plăcea, pentru că toate conceptele și ideile pornesc de la nevoile tale.
Dar pentru a fi și mai sigur în privința rezultatului, îți vom oferi pe parcursul producției câteva momente de “sneak-peek” din animație și ne vom consulta cu tine pentru a ne asigura că mergem în direcția corectă.

Dacă totuși există ceva ce nu îți place la final, noi îți oferim un beneficiu uriaș: Garanția satisfacției (vezi următoarea întrebare).

Ne asigurăm că materialul final este pe placul tău. Cu acest scop, vom opera oricâte modificări este nevoie pentru ca rezultatul final să fie exact ceea ce îți dorești.
În mod obișnuit, companiile de producție oferă un număr limitat de doar 2-3 modificări pe parcursul proiectului.

Poți alege să fii cât de implicat dorești. Majoritatea clienților aleg experiența hands-free, adică ne acordă încredere totală în realizarea celei mai bune animații pentru afacerea lor.
Experiența ne arată că aceasta este cea mai eficientă și rapidă metodă de lucru pentru clienții noștri.

Experiența hands-free implică în total un schimb de doar câteva mailuri, adică la fiecare etapă a animației îți vom prezenta anumite concepte și îți vom cere ok-ul pentru a continua.

Experiența noastră în marketing video ne va ajuta să îți creăm animația video cu cele mai mari șanse să îți aducă rezultate maxime. În plus, proiectul va fi realizat într-un timp mai scurt.

Cât de mult prețuiești imaginea brandului tău? Ne imaginăm că mult. Îți imaginezi cum va arăta brandul tău pe piață atunci când vei folosi exact același template pe care îl folosesc mii de alte afaceri? Ieftin.
Iar rezultatele vor fi egale cu zero. Fiecare companie are o personalitate și un mesaj diferit de transmis. Afacerea ta nu se încadrează într-un șablon.

Înainte de a-ți vorbi despre experiența noastră îți spunem cel mai important lucru de care ar trebui să ții cont: lucrând cu noi, vei avea 100% garanția și satisfacția că îți vom livra la timp, nu vei avea costuri suplimentare adăugate pe parcurs și vei primi exact ceea ce ai comandat.

De asemenea, în general, atunci când comanzi o animație de la o firmă obișnuită specializată în video, trebuie să știi în detaliu cum dorești să arate și care este mesajul pe care vrei să îl transmită acea animație. Și este normal, pentru că o echipă de tehnicieni video și animatori nu este, de obicei, în măsură să ia decizii de marketing pentru tine.

Având o experiență de peste 10 ani în marketingul digital și lucrând exclusiv cu mediul de business, echipa noastră este pregătită să gândească toate aceste lucruri pentru tine.

Tu trebuie doar să ne spui care este problema de business pe care vrei să o rezolvi prin acel video, iar noi ne ocupăm de absolut tot, de la concept și până la realizarea animației.

Vrei mai mulți clienți? Atunci vom realiza una sau mai multe animații destinate să îi atragă, să explice serviciile tale sau să îți facă brandul cunoscut în piață.

Vrei mai mult timp productiv pentru oamenii de vânzări? Vom face o animație care va răspunde la întrebările pe care aceștia le primesc adesea de la clienți. 
Potențialii clienți nu înțeleg produsul tău și renunță la achiziție?
Depui prea mult efort pentru a câștiga încrederea unui client?
Vrei sa le prezinti angajatiilor tai o noua functionalitate, fara sa mai pierzi vremea cu traininguri individuale?

Pentru toate acestea si multe altele, avem Soluții.
Spune-ne ce problemă ai în afacere iar noi o vom rezolva eficient prin video.

Oriunde! Pe pagina principală a companiei, pe landing page-uri, pe pagina de Facebook, pe Instagram, pe YouTube, pe LinkedIn, în campanii PPC pe toate platformele, pe televizoarele din sediul companiei, în calupurile publicitare de la evenimente, în standuri expoziționale, la TV, indoor și outdoor… oriunde!

Atât timp cât potențialii clienți au șansa să urmăreasca animația, o vor face și vor înțelege mesajul tău.

Calitatea materialelor video, inclusiv a animațiilor, este asociată de client cu imaginea și calitatea serviciilor firmei tale. Un video care pare ieftin denotă un brand de o valoare îndoielnică. Și nu o spunem doar noi.
Mai multe studii arată că peste 60% dintre consumatori se gândesc să renunțe la achiziția unui produs/serviciu dacă brandul oferă materiale video de proastă calitate.

În schimb, un video de înaltă calitate lasă o impresie bună, crește gradul de încredere și apropiere a clientului față de brand și crește cu până la 80% ratele de conversie în platformele PPC sau pe pagina unde este afișat.

Load More

Cum procedezi

Completezi formularul

Completează formularul cu cât mai multe detalii. Asta ne va ajuta să înțelegem mai bine cum îți putem pune afacerea în cea mai bună lumină.

Îți prezentăm ideile

Te vom contacta pe e-mail sau telefonic, în funcție de preferințele tale, și îți vom prezenta propunerea noastră. Nu ai nimic de pierdut, dar ai totul de câștigat.

Savurezi o cafea

Te relaxezi, te bucuri de materialul video primit și te gândești la următoarele proiecte video.

NE-AU APRECIAT

Ce aduce VIDEO în plus față de TEXT + FOTO?

79%

dintre consumatori preferă să afle mai multe despre un produs urmărind un video, în defavoarea variantei text.

84%

dintre consumatorii vizați de un studiu au declarat că au fost convinși să achiziționeze un produs după ce au urmărit un video.

80%

este procentul cu care poate crește rata conversiilor atunci când pe landing page este inclus și un video.